Δύο γυναίκες που γελούν καθώς μπαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με την κάρτα-κλειδί.

Μεγιστοποίηση της παραμονής σας: Βρίσκοντας οικονομικά δωμάτια κοντά μου

Οι περισσότεροι αερομεταφορείς ορίζουν μια εγχώρια αναμονή ως μια περίοδο μεταξύ πτήσεων κάτω των τεσσάρων ωρών. Όταν συνδέεστε σε μια διεθνή υπηρεσία, αυτή η περίοδος επεκτείνεται σε 24 ώρες.

Δύο γυναίκες που γελούν καθώς μπαίνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με την κάρτα-κλειδί.
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να διαλύσετε μια κουραστική μέρα ταξιδιού. Φωτογραφία γ. Ketut Subiyanto για pexels

Είτε έτσι είτε αλλιώς, το να τριγυρνάς στο αεροδρόμιο είτε εργάζεσαι, είτε κάνεις οικογενειακές διακοπές ή ταξιδεύεις για να επισκεφτείς φίλους δεν είναι πολύ διασκεδαστικό. Αντίθετα, μεγιστοποιήστε τις δυνατότητες παραμονής σας κάνοντας κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο για ημερήσια χρήση. Επιπλέον, το κλειδί για μια επιτυχημένη αναμονή είναι η εύρεση ενός προσιτού δωματίου σύντομης διαμονής που δεν θα σπάσει τα χρήματα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επόμενη παραμονή σας

Εάν πρόκειται να βρεθείτε σε μια πόλη για λίγες ώρες, κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου για να ανανεωθείτε, να κάνετε κάποια δουλειά ή απλά να ξεκουραστείτε για λίγο. Είναι καλή ιδέα και δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Δείτε πώς να το κάνετε.

Μην κάνετε κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο με τις τιμές διανυκτέρευσης που χρεώνονται εάν εμφανιστείτε απλώς στη ρεσεψιόν. Ψάχνω δωμάτια κοντά μου στην έξυπνη συσκευή σας και θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να πληρώσετε για ένα δωμάτιο μόνο για τις ώρες της ημέρας που σκοπεύετε να μείνετε.

Με αυτήν την προσέγγιση, είναι δυνατές επισκέψεις σε ξενοδοχεία μόλις λίγων ωρών, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στο αεροδρόμιο για να πραγματοποιήσετε την πτήση ανταπόκρισης χωρίς το κόστος μιας διανυκτέρευσης.

Τα δωμάτια σύντομης διαμονής παρέχουν ευελιξία όταν ταξιδεύετε

Ο μπαμπάς και το μωρό κοιμούνται στο κρεβάτι ενώ η μαμά δουλεύει σε υπολογιστή.
Όλοι στην οικογένεια μπορούν να απολαύσουν ένα διάλειμμα σε ένα ημερήσιο δωμάτιο ξενοδοχείου. Φωτογραφία γ. William Fortunato για pexels.

Δεδομένου ότι οι περισσότερες καθυστερήσεις σημαίνουν ότι θα έχετε μόνο τις χειραποσκευές σας μαζί σας, η ευελιξία είναι σημαντική. Προγραμματίστε εκ των προτέρων για την αναμονή σας, εάν είναι δυνατόν. Φροντίστε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα αντικείμενα που θα χρειαστεί η οικογένειά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα μεταξύ των πτήσεων, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν φάρμακα, υλικό για διάβασμα ή παιχνίδια ή ακόμα και μαγιό.

Διαβάστε περισσότερα  7 Καλύτερο Χώμα Γλάστρας για Λαχανικά - Καλύτερη Ανάπτυξη το 2023

Φυσικά, υπάρχουν απροσδόκητες καθυστερήσεις λόγω καιρικών καθυστερήσεων και άλλων ταξιδιωτικών ατυχημάτων. Εάν αυτό συμβεί σε εσάς, η ταξιδιωτική ασφάλιση μπορεί να καλύψει ακόμη και το κόστος των εξόδων αναμονής σας.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι περισσότεροι ταξιδιώτες θέλουν να μπορούν να κάνουν κράτηση για το δωμάτιό τους, να επιλέξουν τον χρόνο τους και να κατευθυνθούν στο ξενοδοχείο τους χωρίς καθυστερήσεις.

Ένα ωραίο δωμάτιο ξενοδοχείου κοντά μου είναι μίνι διακοπές

Μαμά και κόρη διαβάζουν ένα βιβλίο στο κρεβάτι μαζί.
Κάντε ένα διάλειμμα από τα αγχωτικά ταξίδια και απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο μαζί. Φωτογραφία γ Andrea Placquadio για pexels

Μόλις κάνετε check in, το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας θα σας προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα περιμένατε. Αυτό μπορεί να μετατρέψει ένα μεγάλο ταξίδι σε δικές του μίνι διακοπές.

Είτε θέλετε να παρακολουθήσετε λίγο τηλεόραση, είτε να εργαστείτε σε ένα γραφείο είτε να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις μπάνιου, οι ενδιάμεσες θέσεις είναι πολύ πιο άνετες όταν έχετε τον δικό σας χώρο.

Η ενοικίαση ενός ποιοτικού δωματίου ξενοδοχείου μόνο για τις ώρες που τα χρειάζεστε είναι τόσο λογικό όταν συνειδητοποιείτε πόσα μπορείτε να κάνετε όσο βρίσκεστε εκεί.

Συμβουλές για οικονομικά δωμάτια κοντά μου όταν ταξιδεύω με παιδιά

Λόμπι ξενοδοχείου τροπικού στυλ με λευκές ξαπλώστρες και πισίνα στο φόντο.
Όταν αναζητάτε «δωμάτια κοντά μου», μπορεί να βρείτε ένα ξενοδοχείο ημερήσιας χρήσης με υπέροχη πισίνα.

Η κράτηση για ημερήσια ξενοδοχεία σε κοντινή απόσταση είναι μια οικονομική επιλογή και για οικογένειες. Εάν κάνετε κράτηση δωματίου στο παραδοσιακό τρόπο, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ρυθμίσεις ύπνου. Για μια οικογένεια τεσσάρων ή περισσότερων ατόμων, αυτό συνήθως σημαίνει κράτηση περισσότερων από ένα δωματίων ξενοδοχείου ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, μιας μεγαλύτερης οικογενειακής σουίτας.

Ωστόσο, εάν η οικογένειά σας δεν πρόκειται να διανυκτερεύσει κατά τη διάρκεια της αναμονής σας, τότε η ενοικίαση ενός μικρότερου δωματίου ξενοδοχείου για τη στάση σας είναι η έξυπνη επιλογή.

Διαβάστε περισσότερα  Φυτική τροφή εναντίον λιπασμάτων: Κατανόηση 8 βασικών διαφορών το 2023

Όλοι στην οικογένεια θα μπορούν να κάνουν ντους, να ξεκουραστούν, να αποκτήσουν πρόσβαση στο WiFi του ξενοδοχείου και να απολαύσουν τη χρήση των υπόλοιπων εγκαταστάσεων όταν κάνετε κράτηση δωματίου ανά ώρα.

Δεδομένου ότι η εύρεση και η απόκτηση ωριαίων χρεώσεων μπορεί να οδηγήσει σε μείωση έως και 75% σε σύγκριση με τις κανονικές τιμές δωματίων, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αναμονή σας. Εσείς και τα παιδιά σας θα είστε ξεκούραστοι, χαλαροί και προετοιμασμένοι για το επόμενο σκέλος του ταξιδιού σας.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις διακοπές σας με ένα κοντινό ξενοδοχείο για ημερήσια χρήση

Το καλάθι της υπηρεσίας δωματίου είναι κομψά διαμορφωμένο για πρωινό σε κομψό ξενοδοχείο.
Απολαύστε μερικές ώρες περιποίησης όταν κάνετε κράτηση σε ένα κοντινό δωμάτιο ξενοδοχείου για ένα σύντομο διάλειμμα. Φωτογραφία γ. Cottonbro Studio για pexels

Συνοψίζοντας, η κράτηση ενός δωματίου ξενοδοχείου κοντά σας για μια αναμονή είναι βολική, εάν θέλετε να αποφύγετε την βαρετή και βαρετή εμπειρία της περιπλάνησης σε έναν τερματικό σταθμό αεροδρομίου. Όποιες και αν είναι οι προτεραιότητές σας, θα μπορέσετε να τις εκπληρώσετε εύκολα και άνετα.

Αυτή η σύντομη διαμονή απολαμβάνοντας την άνεση που προσφέρει η σύγχρονη ξενοδοχειακή διαμονή είναι διαθέσιμη χωρίς την υψηλή τιμή μιας διανυκτέρευσης. .

Οι ημερήσιες τιμές ακόμη και για ευρύχωρα και πολυτελή δωμάτια είναι συχνά προτιμότερες, επειδή τα ξενοδοχεία θέλουν τελικά να μεγιστοποιήσουν τα έσοδά τους.

Και ποιος ξέρει, μπορεί να το απολαύσετε τόσο πολύ που θα επιλέξετε να επιστρέψετε για μεγαλύτερη διαμονή στο επόμενο ταξίδι σας.

Η συγγραφέας Anaïs Bourgain είναι ένας συχνός ταξιδιώτης που λατρεύει να περνά χρόνο στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Συνέβαλε με αυτές τις συμβουλές για τη βελτίωση των καθυστερήσεων στο αεροδρόμιο για τον χορηγό Dayuse.com

Αγαπητέ αναγνώστη: Αυτή η σελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών που μπορεί να κερδίσουν προμήθεια εάν κάνετε κλικ και κάνετε μια αγορά. Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία μας δεν επηρεάζεται από κανέναν διαφημιστή ή εμπορική πρωτοβουλία, εκτός εάν επισημαίνεται ξεκάθαρα ως περιεχόμενο χορηγίας. Καθώς τα ταξιδιωτικά προϊόντα αλλάζουν, φροντίστε να επιβεβαιώσετε ξανά όλες τις λεπτομέρειες και να μείνετε ενημερωμένοι με τα τρέχοντα γεγονότα για να εξασφαλίσετε ένα ασφαλές και επιτυχημένο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα  8 καλύτερα κιτ εκκίνησης σπόρων για να ξεκινήσετε τον τέλειο κήπο το 2023