5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Star Wars Galaxy Edge

5 πράγματα που ΔΕΝ θέλετε να χάσετε στο Star Wars: Galaxy's Edge

Star Wars: Galaxy's Edge είναι μια από τις πιο θεματικές περιοχές σε όλη την ιδιοκτησία Walt Disney World. Όταν μπαίνεις στο Galaxy's Edge, νιώθεις κυριολεκτικά βυθισμένος σε μια εντελώς διαφορετική γη.

Η Disney είχε ένα σχέδιο να βυθίσει πραγματικά τους επισκέπτες σε έναν κόσμο με θέμα τον Πόλεμο των Άστρων και πραγματικά το έκαναν με Star Wars: Galaxy's Edge.

Τι ΠΡΕΠΕΙ βλέπετε και κάνετε στο Galaxy's Edge; Αυτή η λίστα με τα 5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Star Wars: Galaxy's Edge θα σας δώσει έναν οδηγό εμπειριών που δεν θα ξεχάσετε σύντομα!

5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Star Wars Galaxy Edge5 πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Star Wars Galaxy Edge

Πού βρίσκεται το Star Wars: Galaxy's Edge;

Το Galaxy's Edge βρίσκεται στα Hollywood Studios της Disney. Οι επισκέπτες μπορούν να εισέλθουν στην εξωτερική άκρη του Toy Story Land ή να περπατήσουν στην Grand Avenue. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει μια θεματική περιοχή πεζών για τη μετάβαση των επισκεπτών από μια περιοχή του πάρκου στο Batuu.

Ο πλανήτης Batuu είναι το σκηνικό για το Galaxy's Edge και ένας οικισμός έχει εγκατασταθεί στο Black Spire Outpost. Το θέμα μιλάει σίγουρα για αυτό. Από τα ίχνη του droid στο έδαφος, μέχρι τη μυρωδιά της αγοράς κρέατος, τη βρωμιά στο κατάστημα Black Spire Outfitters και τη μοναδική γλώσσα που μιλούν τα μέλη του Cast, βυθίζεστε πλήρως. Το Galaxy's Edge είναι μια μοναδική εμπειρία είτε είστε σκληροπυρηνικός είτε απλός θαυμαστής του Star Wars.

Star Wars Galaxys Edge Must Dos for Families - Disney WorldStar Wars Galaxys Edge Must Dos for Families - Disney World

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά στα στούντιο του Χόλιγουντ της Disney

Headliner Attractions στο Galaxy's Edge

Το Galaxy's Edge φιλοξενεί δύο κορυφαία αξιοθέατα στο Walt Disney World – Star Wars: Rise of the Resistance και Millennium Falcon: Smuggler's Run. Και τα δύο αυτά καθηλωτικά αξιοθέατα είναι αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, οπότε θα θέλετε να τα ζήσετε και τα δύο!

Διαβάστε περισσότερα  Πράγματα που δεν θέλετε να χάσετε στην παγκόσμια έκθεση EPCOT - Μέρος 1

Άνοδος της Αντίστασης είναι ίσως ένα από τα πιο φιλόδοξα αξιοθέατα που έχουν καταφέρει οι Imagineers της Disney. Είναι μια αξέχαστη μάχη ενάντια στο First Order. Το Rise είναι εξαιρετικά δημοφιλές, οπότε αξίζει τον κόπο να αγοράσετε ένα Individual Lightning Lane για αυτό το αξιοθέατο.

Smuggler's Run είναι μια μοναδική εμπειρία από την ουρά μέχρι το ίδιο το αξιοθέατο! Ενώ μπορεί να δει μεγάλους χρόνους αναμονής και το Disney Genie+ είναι σοφό σε αυτό το αξιοθέατο, η ουρά αναμονής είναι πραγματικά εκπληκτική. Υπάρχουν animatronics και εξαιρετικές φωτογραφίες σε όλη τη διαδρομή.

Ένα πράγμα που κάνει Smuggler's Run μοναδικό είναι ότι μπορείτε να σχεδιάσετε έναν από τους τρεις ρόλους στη διαδρομή. Οι ρόλοι του πυροβολητή, του πιλότου και του μηχανικού σας ανατίθενται καθώς μπαίνετε στο όχημα οδήγησης. Εάν οδηγήσετε ξανά, θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε έναν άλλο ρόλο.

Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε με Tweens και Teens στο Disney World Hollywood Studios ParkΤα καλύτερα πράγματα να κάνετε με Tweens και Teens στο Disney World Hollywood Studios Park

Ποτά στο Blue and Green Milk Stand

Διατηρώντας τη μοναδική θεματολογία Galaxy's Edge είναι το Μπλε και πράσινο περίπτερο γάλακτος. Το Blue and Green Milk έγινε διάσημο από τον Luke Skywalker, οπότε φυσικά πρέπει να είναι μια επιλογή Galaxy's Edge. Αυτό το παγωμένο ρόφημα είναι τόσο μοναδικό και νόστιμο! Είναι διασκεδαστικό να παίρνετε ένα ποτήρι και να βρίσκετε ένα μέρος για να παρακολουθήσετε μερικές από τις αναδυόμενες ερμηνείες χαρακτήρων ακριβώς εκεί Galaxy's Edge.

Δείπνο στο Docking Bay 7

Ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές για φαγητό στο Galaxy's Edge, αυτή που θεωρώ ότι είναι η καλύτερη είναι Docking Bay 7 (διαβάστε τις κριτικές). Αυτή είναι μια τοποθεσία Γρήγορη εξυπηρέτηση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Παραγγελία μέσω κινητού!

Διαβάστε περισσότερα  Πράγματα που δεν θέλετε να χάσετε στην παγκόσμια έκθεση EPCOT - Μέρος 2

Το Docking Bay 7 σερβίρει και μεσημεριανό και δείπνο. Το “τοπικό” εστιατόριο Black Spire έχει ένα υπέροχο και κάπως εκλεκτικό μενού. Poke Bowls, stir-fry και χοιρινά παϊδάκια είναι μερικά από τα στοιχεία του μενού. Προσφέρουν επίσης παιδικό μενού και μενού φιλικό προς τις αλλεργίες.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ: Καλύτερες τοποθεσίες γευμάτων γρήγορης εξυπηρέτησης για οικογένειες στο Disney World

Το καλύτερο μέρος για φαγητό στο Star Wars Galaxys Edge Disney WorldΤο καλύτερο μέρος για φαγητό στο Star Wars Galaxys Edge Disney World

Δημιουργήστε τα δικά σας αναμνηστικά στο Savi's Workshop και το Droid Depot

Για οποιονδήποτε θαυμαστή του Star Wars, δεν μπορείτε να φύγετε από το Galaxy's Edge χωρίς να το επισκεφτείτε Εργαστήριο Savi και/ή το Droid Depot. Και οι δύο αυτές εκπληκτικές εμπειρίες σας επιτρέπουν να φτιάξετε το δικό σας ελαφρύ σπαθί ή droid για να το πάρετε μαζί σας στο σπίτι.

Μάλιστα, μετά το Droid Depotθα δείτε τα droid να κινούνται μέσα Galaxy's Edge καθώς οι νέοι ιδιοκτήτες τους παίζουν μαζί τους!

από τα δύο, Εργαστήριο Savi είναι η αγαπημένη μου εμπειρία. Είναι πιο προσωπικό, πιο «Star Wars» κατά τη γνώμη μου. Εδώ “επιλέγετε το μονοπάτι σας” και δημιουργείτε το δικό σας ελαφρύ σπαθί καθώς το ζωντανεύετε μέσω της δύναμης των κρυστάλλων kyber. Έχοντας παρακολουθήσει τα έφηβα αγόρια μου να το βιώνουν αυτό……..στα 18….Συνειδητοποίησα πόσο εκπληκτικό είναι για τον αληθινό θαυμαστή του Star Wars.

Στο Εργαστήριο Savi, επιλέγετε από τέσσερα διαφορετικά θέματα λαβής ελαφρού σπαθιού και το κατασκευάζετε από εκεί. Η όλη διαδικασία είναι καθηλωτική και κάπως τελετουργική. Είναι τόσο εκπληκτικό, καθώς βρίσκεστε στο εργαστήριο και λένε την ιστορία, φτιάχνουν όλοι μαζί τα ελαφριά σπαθιά τους και μετά τα σηκώνουν ταυτόχρονα στο τέλος.

Φτιάξτε το δικό σας φωτόσπαθο στο Savis Workshop Star Wars Galaxys Edge Disney WorldΦτιάξτε το δικό σας φωτόσπαθο στο Savis Workshop Star Wars Galaxys Edge Disney World

ο Droid Depot είναι πιο «διασκεδαστικό». Είναι ένα διασκεδαστικό περιβάλλον, όπου επιλέγετε τα εξαρτήματά σας Droid από έναν ιμάντα μεταφοράς ενώ βρίσκεστε στην αποθήκη. Καθώς συναρμολογείτε την προσαρμοσμένη σας μονάδα Atromech, επιλέγετε από μια ποικιλία πολύχρωμων εξαρτημάτων να δημιουργήσετε μια σειρά BB ή μια σειρά R. Μου αρέσει πολύ αυτή η εμπειρία για τα μικρότερα παιδιά, σε αντίθεση με την Savi's για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες.

Διαβάστε περισσότερα  Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε με τα παιδιά στο Disney Springs

Και οι δύο αυτές εμπειρίες μπορεί να είναι ακριβές. Τα Droids ξεκινούν από 119 $ συν φόρο, και τα light sabers ξεκινούν από 249 $ συν φόρο. Οι επισκέπτες πρέπει επίσης να κάνουν κράτηση για αυτές τις εμπειρίες και μπορούν να κάνουν κράτηση σε 60 ημέρες από την άφιξη.

5 πράγματα που δεν πρέπει να χάσετε Star Wars Galaxys Edge Disney World Orlando Florida5 πράγματα που δεν πρέπει να χάσετε Star Wars Galaxys Edge Disney World Orlando Florida

Κάνοντας ένα ταξίδι σε Star Wars: Galaxy's Edge είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Είναι καταπληκτικό τόσο μέρα όσο και νύχτα και σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε να το επισκεφτείτε και τις δύο φορές για μια διαφορετική εμπειρία!