Τι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Cruise Lines Disney Magic - Δραστηριότητες δείπνου Ειδικές ιστιοπλοΐα

Τι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Magic

Το Disney Magic ήταν το πρώτο πλοίο στον πλέον στόλο των 5 πλοίων Disney Cruise Line. Αυτό το πρωτότυπο, «μεγάλο κόκκινο σκάφος», προσφέρει στους επισκέπτες μια απίστευτη ευκαιρία διακοπών στη γραμμή κρουαζιέρας της Disney. Η Disney Magic είναι πάνω από 20 ετών, αλλά είναι σε αστρική φόρμα και ενημερωμένη μετά από αρκετές αποβάθρες. Η μικρότερη, πιο οικεία ατμόσφαιρα του Disney Magic το κάνει ένα εμβληματικό και αξέχαστο πλοίο για όποιον θέλει να πλεύσει με την Disney.

Στο Disney Magic, ο καπετάνιος Μίκυ κοσμεί το αίθριο καθώς οι επισκέπτες επιβιβάζονται σε αυτό το πλοίο σε στιλ αρ ντεκό. Αν ξεκινάτε το Disney Magic για πρώτη φορά, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα θέλετε να χάσετε!

Τι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Cruise Lines Disney Magic - Δραστηριότητες δείπνου Ειδικές ιστιοπλοΐαΤι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Cruise Lines Disney Magic - Δραστηριότητες δείπνου Ειδικές ιστιοπλοΐα

Επιλογές φαγητού στο Disney Magic

Το Disney Magic προσφέρει θεματικά δείπνα στους εναλλασσόμενους χώρους εστίασης. Στο Animator's Palate, οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια επίσκεψη από τον ίδιο τον Μίκυ Μάους! Επίσης, προσφέρεται στους επισκέπτες η ευκαιρία να μάθουν πώς να σχεδιάζουν ενώ γευματίζουν στο Animator's Palate και οι δημιουργίες τους μπορεί να εμφανίζονται στις οθόνες γύρω από το εστιατόριο!

Στο Disney Magic, οι επισκέπτες θα βρουν το Rapunzel's Βασιλικό τραπέζι. Αυτή είναι μια υπέροχη απόλαυση, όταν η Rapunzel και ο Flynn Rider κάνουν την εμφάνισή τους κατά τη διάρκεια του δείπνου! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι επισκέπτες καλούνται να τραγουδήσουν και να χορέψουν καθώς γιορτάζετε την επιστροφή της Rapunzel στο βασίλειο της Corona!

Ειδικά ταξίδια στο Disney Magic

Το Disney Magic φιλοξενεί Marvel Day at Sea. Σε επιλεγμένα 5 νυχτερινά δρομολόγια, οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες της Marvel συνοδεύονται μαζί σας στο Disney Magic. Αυτό περιλαμβάνει ειδικές αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων, βραδινά μενού και ψυχαγωγία ενώ βρίσκεστε στο Disney Magic. Αυτά τα ταξίδια είναι τέλεια για κάθε θαυμαστή της Marvel!

Διαβάστε περισσότερα  Τα καλύτερα πράγματα να κάνετε με τα παιδιά στο Disney Springs

Τι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Cruise Line Disney Magic - AquaDunkΤι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Cruise Line Disney Magic - AquaDunk

Διασκέδαση με νεροτσουλήθρες

Η νεροτσουλήθρα AquaDunk είναι διασκεδαστική για όλους. Αυτή η συναρπαστική, υψηλής ταχύτητας βόλτα με το νερό έχει μια πτώση τριών ορόφων και είναι σίγουρα πιο «συναρπαστική βόλτα» σε σύγκριση με το AquaDuck on the Disney Dream και το Disney Fantasy.

Το AquaDunk απευθύνεται σε όσους είναι 48 ίντσες ή μεγαλύτεροι και είναι μια πραγματική νεροτσουλήθρα. Δηλαδή, δεν υπάρχει σχεδία που θα κατεβείτε, είναι όλα στην ίδια τη νεροτσουλήθρα. Καθώς ξεκινάτε τη βόλτα σας, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για να πέσει το πάτωμα από κάτω σας και, στη συνέχεια, φροντίζετε γύρω από την πλευρά του πλοίου καθώς κατεβαίνετε προς τα κάτω καταστρώματα. Είναι αρκετά διασκεδαστικό!

Τι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Magic - AquaDunk Water SlideΤι δεν πρέπει να χάσετε στο Disney Magic - AquaDunk Water Slide

Σύλλογοι για παιδιά, εφήβους και εφήβους

ο παιδικά κλαμπ στο Disney Magic είναι απαραίτητο για τα παιδιά σας! Μια πολύ μοναδική εμπειρία στο Disney Magic είναι η εμπειρία της Disney Jr. στο Oceaneer Lab. Δεν θα το βρείτε στα άλλα πλοία της Disney Cruise Line! Αν και δεν είναι μοναδικό στο Magic, ο Μίκυ Μάους κάνει συχνά την εμφάνισή του για να απολαύσει και τον χρόνο του παζλ!

Το Disney Magic προσφέρει επίσης Marvel Super Hero Academy, καθώς και EDGE και VIBE για tweens και εφήβους. Ανεξάρτητα από την ηλικία, τα παιδιά σας θα περάσουν καταπληκτικά στην περιοχή τους της Disney Magic.

Τι το ιδιαίτερο έχει η Disney Cruise Line Disney MagicΤι το ιδιαίτερο έχει η Disney Cruise Line Disney Magic

Ζωντανές εκπομπές και ψυχαγωγικές εμπειρίες

Το Disney Magic προσφέρει μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις και ψυχαγωγικές εμπειρίες. Στο Disney Magic, οι επισκέπτες θα απολαύσουν τρεις ζωντανές παραστάσεις στο Broadway. Συγκεκριμένα, Disney Dreams, Tangled, και Cinderella Twice Charmed. Αυτά είναι πραγματικά μοναδικά για το Disney Magic και δεν πρέπει να τα χάσετε.

Διαβάστε περισσότερα  Πράγματα που δεν θέλετε να χάσετε στην παγκόσμια έκθεση EPCOT - Μέρος 2

Μαζί με ζωντανές παραστάσεις, το Disney Magic εμφανίζει επίσης ταινίες πρώτης προβολής στο θέατρο Buena Vista σε διάφορες χρονικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ιστιοπλοΐας σας. Οι επισκέπτες μπορούν να ελέγξουν το πρόγραμμα του Navigator για να δουν ποιες ταινίες παίζονται στο ταξίδι τους. Εάν ταξιδεύετε κατά την ημέρα κυκλοφορίας μιας νέας ταινίας της Disney, θα χαρείτε να μάθετε ότι έχει μεγάλη πιθανότητα να προβληθεί και στο θέατρο Buena Vista!

Υπάρχουν ΤΟΣΑ πολλά να ζήσετε όταν ταξιδεύετε με την κρουαζιέρα της Disney και ανεξάρτητα από το δρομολόγιο που βρίσκεστε, η οικογένειά σας θα έχει μια «μαγική» εμπειρία.