Ενημέρωση έργου Rose - Floret Flowers

Ενημέρωση έργου Rose – Floret Flowers

Πριν από μερικά χρόνια, ενώ βρισκόμασταν βαθιά στη διαδικασία του σχεδιασμού της νέας φάρμας, επανασυνδέθηκα με μια απίστευτη 96χρονη ροζάριο που ονομαζόταν Anne Belovich και κάλεσε την Becky, τη Nina, την Jill, τον Chris και εμένα να επισκεφτούμε τον κήπο της. να αντλήσει έμπνευση. Δεν ήξερα ότι αυτή η εμπειρία θα πυροδοτούσε μια τόσο σημαντική καμπή στη ζωή μου.

έγραψα α σειρά τεσσάρων μερών για την εκπληκτική εμπειρία. ο πρώτο μέρος είναι για το πώς γνώρισα αρχικά την Anne και τη δημιουργία του κήπου μας με τριανταφυλλιές εδώ στο αγρόκτημα. ο δεύτερο μέρος έχει να κάνει με το πώς βοηθάμε στη διατήρηση της εξαιρετικής συλλογής της από τριαντάφυλλα και τη διαδικασία που χρησιμοποιήσαμε για τη διάδοση μερικών από τους σπάνιους θησαυρούς της. Στο τρίτο μέροςμοιράζομαι τις αγαπημένες μου πηγές για σπάνιες, δυσεύρετες ποικιλίες. Και το τέταρτο μέρος είναι μια υπέροχη συνέντευξη με την Anne που θα σας αφήσει με κλάματα—ήταν μια από τις πιο εμπνευσμένες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ.

Αφού πέθανε η Anne, έψαξα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συντήρηση του τριαντάφυλλου και ανακάλυψα έναν από τους καλούς φίλους της Anne, τον Gregg Lowery. Κατέχει τη μεγαλύτερη ιδιωτική συλλογή τριαντάφυλλων στον κόσμο και είναι ένας γενναιόδωρος πλούτος πληροφοριών.

Ο Γκρεγκ και εγώ γίναμε κολλητοί και μετά από πολλές εμπνευσμένες συζητήσεις, με κάλεσε να επισκεφτώ τον κήπο του και να υιοθετήσω μια μεγάλη συλλογή από τα τριαντάφυλλά του για να τα βοηθήσω να διατηρηθούν για τις μελλοντικές γενιές.

Μπορείτε να διαβάσετε μια υπέροχη συνέντευξη με τον Γκρεγκ εδώ και να μάθετε περισσότερα για το ίδρυμά του, The Friends of Vintage Roses.

Διαβάστε περισσότερα  Παγωτό Peanut Butter Ice Cream - The Geek Homestead

Η Erin Benzakein περπατά στην ιδιοκτησία του Gregg Lowery γεμάτη τριαντάφυλλαΜέσα από τις πολλές συζητήσεις μας, έμαθα ότι τα παλιά ευρωπαϊκά τριαντάφυλλα είχαν απεγνωσμένη ανάγκη από μια αναβίωση. Αυτές οι ιστορικές ποικιλίες έχουν έναν μακρύ κατάλογο εξαιρετικών ιδιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της ανοχής στο κρύο και της ικανότητας να ευδοκιμούν σε πιο σκληρά κλίματα.

Ο Γκρεγκ μοιράστηκε ότι επειδή τα παλαιά ευρωπαϊκά τριαντάφυλλα δεν καλλιεργούνται πλέον σε βοτανικούς κήπους ή σε συλλογές φυτών που είναι ανοιχτές στο κοινό, πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν βιώσει ποτέ την ομορφιά τους από πρώτο χέρι, οπότε έχουν πέσει σε δυσμένεια.

Η Erin Benzakein σκύβει για να δει τις ανθίσεις των τριαντάφυλλων στην ιδιοκτησία του Gregg LoweryΈνα μεγάλο, λευκό, παλιό τριαντάφυλλο γεμάτο άνθηΜέρος της διαδικασίας υιοθεσίας ήταν ότι συμφώνησα να πάρω όλες τις ποικιλίες σε κάθε συλλογή τριαντάφυλλων για τις οποίες είχα δηλώσει συμμετοχή, όχι μόνο αυτές που ήθελα.

Υιοθετώντας μια ολόκληρη συλλογή, γίνεστε τελικά κηπουρός για τον κόσμο (έναντι απλώς ιδιώτη συλλέκτη) αναλαμβάνοντας την ευθύνη της διατήρησης ολόκληρης της ομάδας φυτών για τις μελλοντικές γενιές.

Πριν υιοθετήσω επίσημα αυτή τη συλλογή, πέρασα πολύ καιρό να το σκεφτώ και τελικά έκανα μια συμφωνία με την Jill, τη Nina και τον Chris ότι επρόκειτο να αναλάβουμε μαζί αυτό το ιδιαίτερο έργο.

Συνολικά, έχουμε δεσμευτεί να φροντίζουμε 745 παλιές ποικιλίες τριαντάφυλλου και οι κατηγορίες που υιοθετούμε είναι Hybrid Musks, Albas, Centifolias, Damasks, Eglantines, Gallicas, Hybrid Chinas, Mosses, Spinosissimas και ο παλαιότερος David Austins.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που φέραμε την πρώτη παρτίδα φυτών πίσω στο αγρόκτημα και μέχρι στιγμής τα πάνε πολύ καλά. Αντί να τα φυτέψουμε αμέσως στους κήπους, αποφασίσαμε να τα τοποθετήσουμε σε μεγάλα δοχεία με πολύ καλό χώμα και να τα καλλιεργήσουμε μέχρι να φτάσουν όλες οι ποικιλίες και να ληφθούν υπόψη.

Διαβάστε περισσότερα  Let's Can Some Jam! - The Geek Homestead

Αυτή η διαδικασία μάλλον θα διαρκέσει άλλα 2 χρόνια και ενώ είναι δύσκολο να μην είμαστε λίγο ανυπόμονοι, νομίζω ότι ο επιπλέον χρόνος που μας δίνει για να προετοιμαστούμε είναι τεράστια ευλογία. Κάτι τόσο σημαντικό δεν πρέπει να βιαστεί.

Δεν είναι κάθε συλλογή τόσο μεγάλη όσο αυτή που υιοθετούμε, αλλά επειδή έχουμε τον χώρο και την υποστήριξη μπορούμε να την αναλάβουμε.

Έχω ακόμα τόσα πολλά να μάθω για τα τριαντάφυλλα και μερικές μέρες νιώθω λίγο έξω από τα βάθη μου, αλλά τι καλύτερος τρόπος να μάθω από το να βουτήξω με το κεφάλι σε ένα έργο σαν αυτό.

Είμαι τόσο ευγνώμων για τη γενναιοδωρία που μου έδειξαν τόσο ο Γκρεγκ όσο και η Αν και ανυπομονώ να γνωρίσω κάθε ένα από αυτά τα απίστευτα παλιά τριαντάφυλλα από κοντά και να ξεκινήσω τη διαδικασία της τεκμηρίωσής τους στα σοβαρά.

Καθώς αυτό το έργο συνεχίζεται, θα είμαι βέβαιος να κοινοποιώ τακτικές εκθέσεις προόδου.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να βοηθήσετε στη διατήρηση μιας συλλογής από παλιά τριαντάφυλλα, φροντίστε να επισκεφθείτε The Friends of Vintage Roses ιστοσελίδα για να διαβάσετε για το πρόγραμμα επιμελητών τους. Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε μόνοι σας μια συλλογή, μπορείτε πάντα να κάνετε μια δωρεά για να υποστηρίξετε το έργο τους.

Αν ενδιαφέρεστε να προσθέσετε στον κήπο σας κάποια σπάνια τριαντάφυλλα ή κειμήλια, εδώ'μια πλήρη λίστα με τα πολύ αγαπημένα μου φυτώρια με παραγγελία μέσω ταχυδρομείου εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες που ειδικεύονται στη διατήρηση αυτών των παλαιών θησαυρών.

Ένα από τα καλύτερα φυτώρια που έχω παραγγείλει είναι Rogue Valley Roses και προσφέρθηκαν απλόχερα να χορηγήσουν ένα δώρο για πέντε αναγνώστες του Floret. Κάθε νικητής θα λάβει μια δωροεπιταγή $100 για φυτά τριανταφυλλιάς.

Διαβάστε περισσότερα  A Rose Story Part 3: Floret's Rose Collection

Για να λάβετε μέρος για να κερδίσετε, μοιραστείτε την αγαπημένη σας ποικιλία τριαντάφυλλου και γιατί σας αρέσει, ή μια ποικιλία που ελπίζετε να καλλιεργήσετε στον κήπο σας αυτή τη σεζόν. Αυτό το δώρο είναι ανοιχτό μόνο σε κατοίκους ΗΠΑ και Καναδά και οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 30 Μαΐου.

Ενημέρωση: Πολλά συγχαρητήρια στους νικητές μας: Kat Fitchett, Charlene Scott, Robin Goodman, Jackie B. και Shannon Schiavone


Σημείωση: Εάν το σχόλιό σας δεν εμφανιστεί αμέσως, καθίστε καλά. έχουμε ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που απαιτεί από εμάς να εγκρίνουμε σχόλια πριν δημοσιευτούν.